…si Alexandra Stan

Alexandra Stan, Cristina, Ioana, Maria, Alexandra si toate femeile pentru care aceasta poza inseamna o amintire…din partea aceluia care pentru o clipa s-a crezut peste Dumnezeu…nimeni pe lumea aceasta NU ARE DREPTUL SA VA ATINGA…IN NICI UN FEL, NICI MACAR VERBAL..incepand cu aceia care v-au dat viata si terminand cu gunoaiele care cred ca fac parte din viata voastra…viata este despre vise si amintiri…despre iubire si fericire…despre bucuria zilei care urmeaza…despre voi toate, cele mai frumoase…despre voi cele care dati viata…sunteti mai puternice decat credeti si decat simtiti…iar in clipele acelea sunteti cele mai puternice, chiar daca ceea ce simtiti este doar neputinta…puterea e doar in voi…in clipa aceea nu vine nimeni si nu va aude nimeni si trebuie doar sa stiti ca puteti…
Marcel Prodan, Cristi, Dragos, Alexandru, Adrian si toti cei despre care este aceasta fotografie…sunteti niste scursuri si gunoaie, niste frustrati, niste ratati care se cred barbati, niste nefericiti si neimpliniti, niste rebuturi…sunteti nimeni si atat…si asta veti fi toata viata incepand cu secunda din care sunteti aceasta poza. Scursurile, gunoaiele, frustratii, rebuturile si ratatii nu sunt barbati..sunt doar specia aceea care-si face nevoile din picioare…asemeni altor animale.

6 comments on “…si Alexandra Stan

  1. sunt niste impotenti din toate punctele de vedere!
    sa li se usuce mainile!!
    ratatiilor!!
    suntem alaturi de Alexandra!!!
    sa speram ca justitia sa faca dreptate in acest caz….si nu numai!!

  2. Pingback: Dana Budeanu, despre cazul Alexandrei Stan: „Scursurile, gunoaiele şi rataţii nu sunt bărbaţi“

  3. ….. Bine spus ! Bravo Dana , Imi pare rau Alexandra Stan … dar ma bucur ca nu te-ai ascuns batuta si umilita .. Te admir din suflet ptr asta ! De abia astept sa-ti revii, sa ne incanti cu vocea ta de aur. Love from Florida .
    Mara .

  4. Un frustrat…acel Marcel Prodan, un gunoi social…, o jigodie…nu imi gasesc cuvinte mai murdare in vocabular sa I le atribui…nu are absolut nici o scuza

  5. Disper cand aud scursurile ca spun ” femeile si-o merita ” sau ” femeia trebuie sa isi cunoasca locul ” , de parca suntem un pres ce trebuie doar calcat si murdarit! Astfel de barbati merita sa primeasca ceea ce ofera,si mai mult de atat. Mi-e sila, mi-e greata de un barbat ce se crede Dumnezeu si crede in lectiile date de o palma, un pumn s.a .
    Pacat de femeile care stau si indura fie pt.ca au un copil fie pt.ca iubirea este prea mare !? Balta este plina de pesti si nu sunt singurii barbati, iar daca au un copil sunt sigura ca se pot descurca si fara un tata care nu le da decat lectia bataii… Asta trebuie sa stie ele.

  6. Buna ziua,
    din cate am citit in aceasta dimineata Alexandra stan l-a iertat pe acest individ…
    atunci pentru ce sa ii facem noi propaganda?
    ce exemplu da ea celorlalte femei care trec prin aceeasi situatie?
    nici unul…

    O zi buna.

Comments are closed.