Poseta pe post de papagal

Se poarta si geanta tinuta “cool”, “fashion” pe antebrat…dar dupa ce va ridicati ochelarii pe cap si va prindeti bine de tot parul cu clestele din plastic. De unde pana unde aceasta abordare nu stiu. Una este ca din cand in cand la indemana fiindu-ti sa treci geanta pe antebrat in drum spre umar sau spre cealalta mana si alta este sa o tii ca pe o umbrela sau ca pe un papagal vorbitor la expozitie pe antebratul anchilozat. Aveti posete cu bretele suficient se lungi cat sa poata fi purtate pe umar? Asta faceti! Aveti posete cu toarte scurte, tineti-le de toarte. Aveti asa numita “tote” si manusi scurte si taior si ladylike look? Ok, purtati-va poseta pe antebrat dar foarte aproape de incheietura mainii. Cam atat.

IMG_4458

IMG_3632

IMG_3445

IMG_3358

IMG_3265

IMG_3242

IMG_3235

5 comments on “Poseta pe post de papagal

  1. In sfarsit cineva care gandeste ca noi. Nici noi nu intelegem de ce sa agati o geanta de tine ca si cum ai cara un sac.
    Ne place observatia ta.

    Seara frumoasa!

  2. O ‘moda’ creata de Victoria Beckham, periculoasa chiar…poate duce la ranirea muschilor bratului, umarului si ai gatului. Englezii i-au dat chiar si o denumire, ‘Poshitis’! 🙂

  3. Expresia “ladylike look” este cam din aceeași categorie de figuri și fasoane cu purtatul genții pe brat. Așa că, dacă blamezi o atitudine, dragă Dana,ai grijă să nu cazi în penibil tu însăți, pentru că limba română are suficiente resurse lingvistice ca să nu oblige la consacrarea unor clișee verbale ca cel mai sus pomenit.

  4. Eu le numesc “taranci” pe cele ce poarta geanta asa cum ne aratai mai sus, Dana.
    Si termenul nu e menit sa defineasca o femei care locuieste sau vine de la tara, ci celor care ne zgarie retina cu aleerile lor.

Comments are closed.