Cand celalalt esti tu

..simti ca nu poti trai fara celalalt..si totusi ai trait pana l-ai cunoscut si nici n-ai murit fizic dupa ce n-a mai fost celalalt..cum e?..ce simti cand afirmi asta?..simti ca ce?..nu prea stii raspunsul si totusi, afirmi..si esti si sigur pe tine cand o faci..dar habar nu ai ce spui..cum n-ai habar nici cand spui te iubesc..ce mai e si asta, te iubesc?..pe cine, ce, de ce?..nu stii nici asta..dar esti tot asa sigur cand afirmi..
..si uite asa traiti toti, majoritatea, in inchipuirea a ceea ce credeti ca stiti despre ceea ce simtiti..si nu stiti nimic..stiti doar ceea ce va convine sa stiti despre voi..si tot ceea ce simtiti este despre cat si cum va convine..
..va hazardati si vorbiti despre lucruri pe care nu le intelegeti si nu le-ati simtit niciodata..dar le spuneti si sustineti siguri pe propria inchpuire..si ajungeti cu totii..laolalta..sa simtiti la fel..sa iubiti la fel..sa traiti la fel..
..doar atunci cand iubirea este mai presus de perceptie si celalalt esti tu, nu poti trai fara acel celalalt..caci doar fara tine si sufletul tau nu poti trai..cand celalalt esti tu si pleaca..abia atunci, mori..

One comment on “Cand celalalt esti tu

Comments are closed.