Despre tendinte

“Tendinte” provine de la verbul a tinde, care inseamna a-ti orienta energia si dorinta catre atingerea unui scop anume sau a unui lucru dorit. Astfel, cand vorbim despre tendinte si felul in care acestea ne influenteaza alegerile vestimentare si nu numai, trebuie sa avem in vedere ca in general suntem foarte diferiti din punctul de vedere al alegerilor pe care le facem despre noi si tot ceea ce ne priveste. Tendintele sunt directii extrem de generale a ceea ce devine in final o alegere foarte personala. Strans legata de termenul “tendinte” exista expresia “se poarta”, facandu-se strict referire la un anumit obiect vestimentar sau accesoriu, culoare, coafura sau make up. Eu va spun ca NU “se poarta” nimic. Totul se reinventeaza si adapteaza personalitatii fiecaruia. Tendintele sunt despre ceea ce trebue sa se poarte ca sa se vanda. Stilul este despre ceea ce stii cum sa porti, chiar daca nu se cumpara. Stilul vinde personalitatea, iar personalitatea nu se cumpara.

Despre toate acestea si absolut tot ceea ce ma veti intreba, vom vorbi in fiecare zi. Cu stilul nu te nasti. Stilul este combinatia perfecta dintre informatie si personalitate. Asadar cate stiluri exista? Cu siguranta mult mai multe decat tendintele sezoniere. Stilul nu are sezoane. Se construieste in timp si se perfectioneaza atunci cand informatia este controlata de personalitate.

3 comments on “Despre tendinte

 1. Aoleu cat adevar!!!!nu mai pot sa vad pe strada :
  – colanti animal print, si in dungi verticale pentru ca “se poarta”
  – bluze cu coada pana la pamant sau rochii cu coada pentru ca “se poarta” nu pentru ca iti sta sau nu bine
  – orice cu capete de morti pentru ca “se poarta”
  – blugi cat mai pe picior pentru ca “se poarta”, nu mai exista blugi drepti sau evazati. Nu conteaza cum arati si cat ai fundul de mare

  Si lista poate continua….:)

Comments are closed.