Siguranta mea

7bfbe6fe63ab6a6d2d130581bf7dcc59

Eu?..
Eu sunt acesti doi ingeri din viata mea si fiecare secunda din viata lor, si atat. Adorm in ultimele soapte ale povestilor lor despre fiecare zi si ma trezesc inainte ca ultimul lor vis sa se termine, nemiscata, uitandu-ma la fetele lor perfecte, ascultandu-le gandurile.

Fericirea din ochii mei este echilibrul lor si doar ele conteaza, cresc asa cum le transmit eu ca sunt, iar eu pot fi fericita doar simtindu-le in siguranta. Ma trezesc in fiecare dimineata cu doi ingeri care sunt mari, si pentru mine tot bebelusi. Totul se intampla cu viteza luminii si asta pt ca Gri si Bej, sunt bebelusii bebelusilor mei si in fiecare dimineata le urmaresc consternata atitudinea responsabila si implicarea emotionala care ma convinge zi de zi ca sunt mari. Si vad in fetele mele aceeasi grija pentru bebelusii lor pe care o am insetata sa le stiu mereu in siguranta si fericita, cunoscand tot ce e frumos pe lume.
Le vad dorinta ca bebelusii lor sa stie ce e bine si sa cunoasca ce e frumos, si vad manifestarea iubirii lor in cel mai entuziast si dragastos mod: Gri si Bej trebuie sa invete pentru frumosul si siguranta din viata lor. Asadar Gri si Bej, in fiecare zi, au 2 ore de dresaj, sub privirile mamicilor lor si ale mamei mamicilor lor. Invata sa se poarte, sa asculte, sa fie mai bune decat sunt si cum sa stie sa nu se raneasca.

Pentru ca, indiferent cat te protejezi, unele lucruri pe care inca nu le cunosti te pot rani. Si asa cum vad grija fetelor mele pt bebelusii lor, asa ma vad pe mine, prin ochii lor visatori si puri ce nu cunosc raul pe lume.
Vreau sa le simt in siguranta si as face orice ca zambetele lor pline de bucurie sa stea pururea pe fetele lor senine, iar ochii lor insetati de cunoastere sa nu isi piarda stralucirea nicicand.
Pentru asta fac oricat este nevoie, si elimin orice risc, iar DR. KID ma ajuta, fiind asigurarea de sanatata destinata special copiilor ce accidental pot fi raniti de setea asta de cunoastere ce ii ajuta sa creasca, sa invete, sa stie…