Oamenii din viata mea: Mihaela Radulescu Schwartzenberg

Am o viata minunata si asta cu siguranta se datoreaza si oamenilor din jurul meu, de care sunt legata mai mult sau mai putin, insa doar prin iubire.
Sunt considerata o exagerata in ale iubirii si o visatoare inchipuita, pentru care iubirea inseamna absolutul de neatins. Probabil. Pentru mine insa, viata doar asta inseamna. Nu mi as intelege vreo existenta egoista in care sa traiesc doar pentru mine insami inainte de a fi pentru ceilalti. Oricat de mult as da celor din jur, mereu mi se pare ca pot mult mai mult si ca poate nu ma straduiesc destul. As vrea sa reusesc sa schimb toate lacrimile oamenilor in zambete peste noapte. Sa am o putere infinita si sa pot aduce iubirea in sufletele tuturor.
Am foarte foarte putini prieteni si asta nu pentru ca n as putea poate avea mai multi, ci pentru ca am tendinta de a ma izola de lume in general si de sentimentul acesta de a patrunde in universul celor din jur, fie chiar si chemata. Mi se pare si sunt de fapt convinsa ca oamenii au nevoie de multa intimitate. Aceasta intimitate ne hraneste sursa, sursa ce ne este doar sufletul. Trebuie sa fii foarte impacat cu tine insuti ca sa poti iubi total. In alt caz, totul devine un calcul fara de sfarsit. Iar iubirea n are formula si deci n are calcul.

Mihaela este omul din viata mea care i iubeste pe toti aceia care ma iubesc si atat. Este un sentiment extrem de profund acela pe care l simti atunci cand persoana din fata ta te masoara doar prin cata iubire iti poate da si prin cata poti primi de la altii.
Nu pot descrie prietenia dintre mine si Miha, caci granitele unei astfel de simple relatii au fost depasite demult si definitiv. Sunt aproape 14 ani de cand ne cunoastem si vreo 9 de cand la propriu cam facem totul impreuna. Eu am cunoscuta pe Mihaela inainte s o cunosc pe Mihaela Radulescu si asta pentru mine a insemnat un avantaj si un dezavantaj in acelasi timp. Avantajul a fost mereu acela ca am descoperit o in fiecare zi pe cea din spatele celui mai puternic brand romanesc, iar dezavantajul a fost mereu acela ca nu am mai avut subiectivismul necesar in situatiile in care vedeta Mihaela Radulescu probabil ar fi avut nevoie de el din partea mea. Noi suntem un caz destul de rar intalnit si total atipic de prietenie. In esenta suntem o familie mare cu trei copii perfecti, pentru care viata este doar despre cata iubire dam celor din jur.

Mihaela este aceea care nu m a lasat niciodata sa cad si niciodata sa plang. Este cea mai puternica femeie pe care o cunosc si de la care doar despre partea asta n am reusit sa invat. Puterea mea paleste in fata celui mai mic sentiment. Suntem un tot si de multe ori ma gandesc ca de fapt eu nu mai stiu sa fiu fara si aproape ca nu mi amintesc deloc cum eram inainte. Si nici nu vreau sa mi amintesc.

Cu dragoste,
Dana

4 comments on “Oamenii din viata mea: Mihaela Radulescu Schwartzenberg

  1. Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unui om in viata. Sa gaseasca pe acel cineva care este prezent in orice moment, de fericire sau tristete. Eu consider ca adevaratii prieteni sunt cei cu care impartim multe sentimente…cu anii mi-am dat seama ca nu putem fi compatibili cu toata lumea, deci putini, dar adevarati. Va apreciez relatia.

  2. Ai povestit foarte frumos! Si eu am o Mihaela, care inseamna la fel de mult pentru mine cum inseamna a ta pentru tine. Zi frumoasa!

Comments are closed.