Nevasta lu’…

Zadin:
Mă bucur să te regăsesc în acest spaţiu personal numit blog. Am crezut că citind întrebările şi răspunsurile am să te cunosc mai bine, dar nu a fost aşa… mi se pare că eşti o enigmă şi mai mare. Nu îndrăznesc să presupun sau să citesc printre rânduri pentru că sigur voi formula o opinie greşită.

Am să îndrăznesc totuşi să-ţi adresez şi eu nişte întrebări/observaţii fără vreo pretenţie de a fi luată în seamă.
1. Crezi că ai fi ajuns în punctul în care eşti dacă nu ai fi fost soţia patronului Ciao? Sună meschin, dar e o întrebare… Nu încerc să anulez sau să contest în vreun fel inteligenţa sau capacitatea ta, dar vreau să scot în evidenţă că puterea unui brand puternic, cu care te-ai identificat, asupra subconştientului uman e incredibilă şi te poate ridica, uneori fără bază…
2. Ce te împiedică să pictezi? Orice e posibil atâta timp cât îţi doreşti cu adevărat.
3. Sunt încântată că ţi-ai anulat implantul, pentru că nu era unul foarte estetic, dar asta nu înseamnă că decolteul puternic te pune în valoare.
Eu ştiu despre mine că am celulită, prin urmare nu port fustă scurtă. Cu sinceritate îţi spun că spaţiul dintre sâni nu e cazul să-l accentuezi, pentru că nu e estetic. Ai o privire hipnotizantă, ai un zâmbet superb, ai nişte picioare kilometrice… potenţează-le pe acestea.
4. Crezi că dacă nu ai fi cunosut-o pe Mihaela Rădulescu şi dacă nu v-aţi fi asociat ai fi ajuns în locul în care eşti, din punct de vedere al carierei? Ai văzut vreodată în ea (înainte să deveniţi prietene) un mijloc de promovare?
5. Te percep ca pe o persoană sufletistă, profundă, inteligentă, înfiptă în realitatea cotidiană (gata cu perierea)… ce poate să justifice preţurile atât de mari la unele piese de îmbrăcăminte, în condiţiile în care sunt copii care nu au unde dormi sau ce mânca. Să înţeleg că exploatezi un viciu şi apoi direcţionezi banii în direcţii caritabile…
E posibil să par răutăcioasă, dar nu sunt. Şi dacă ai vedea teancurile mele de Ciao, dar şi manualul de stil din bibliotecă sunt sigură că m-ai crede.
Admir perseverenţa şi ambiţia ta. Se vede că ai talent, dar şi că munceşti pentru a ţi-l cultiva.
Cred că dacă te-aş fi cunoscut în orice context, mai puţin în contextul tabloid Ciao, Cancan & co te-aş fi divinizat… Urăsc încercarea de îndobitocire voită a populaţiei.

As dori in primul rand sa va felicit ca cititi printre randuri tot ceea ce scriu si ca priviti printre gene la ceea ce fac…altfel nu ati reusi sa descifrati nici putinul pe care l-ati reusit pana acum. In al doilea rand as dori sa va multumesc pentru simplul fapt ca ma gasiti interesanta de citit si urmarit. Este pur si simplu magulitor cand fie si doar o persoana este interesata la modul pozitiv de ceea ce faci sau gandesti. Mi-as dori sa fiu pe intelesul si perceptibilitatea cator mai multi..asta pentru ca lumea mea este una superba, in care as vrea sa traiasca, fie macar si pentru o clipa, cat mai multa lume. Acesta este motivul pentru care am decis sa ma “impart”…cu cei pentru care visul este realitatea si realitatea vis..

Confirmandu-ti ca ai fost luata in seama…iata raspunsurile la intrebarile tale 🙂
1. Eu nu am fost niciodata sotia patronului Ciao si Cancan. Eu m-am casatorit la 22 de ani cu Radu Budeanu, baiatul de 21 de ani. Pe atunci nu exista nimic in afara de o fata de 22 de ani care la acea vreme studia la Londra si de un baiat de 21 de ani, care nu terminase inca facultatea, de asemenea. Brandul Dana Budeanu are legatura intr-adevar cu o rubrica de critica vestimentara aparuta in revista Ciao, initiata de catre mine, pentru prima data in presa din Romania. Revista Ciao si ziarul Cancan sunt cele mai puternice branduri de presa tabloida, si poate nu numai din Romania, si s-au infiintat incepand cu anul 2004. La acea data aveam deja 25 de ani, facultatea, masterul si doctoratul terminate la Londra si un business aflat la inceput si condus da, de sotul meu. Cam aceasta este istoria despre “nevasta lu'”, in acest caz 🙂
2. Orice act artistic exprima o stare..orice act artistic are nevoie de artist in totalitate..eu m-am oprit la 14 ani, atunci cand n-am mai fost toata..si voi picta din nou in ziua in care voi fi toata din nou.
3. Si eu sunt incantata pentru ca nu mi l-am dorit niciodata..si vreau sa-i multumesc doctotului Constantin Stan pentru cat de fericita sunt azi cu sanii mei naturali si pentru cat de perfect a reusit sa realizeze o interventie atat de dificila..
Referitorul la felul meu de a ma imbraca si a ma “purta”, acesta tine strict de felul in care ma simt..asa cum te simti si tu. Eu am un tip de abordare foarte natural, nu merg la coafor, nu port make up etc. Sunt in continuare o fetita ascunsa intr-o femeie si deci nu-mi vad nici privirea hipnotizanta si nici picioarele kilometrice..pentru mine hainele au povesti, corpul este liber si de foarte putine ori look-ul meu are legatura cu imaginea din oglinda. Totul are legatura doar cu ceea ce simt..nu cu ceea ce vad. Poate gresesc.
4. Pe Mihaela o cunosc dintotdeauna :). Noi intai am fost o mare familie cu 3 copii..si asta foarte multi ani..si dupa ne-am “asociat” asa cum spui tu..eu nu stiu exact cum sa definesc aceasta asociere..este foarte greu sa te asociezi cu o persoana care la propriu face parte din familia ta. Mihaela Radulescu este cu siguranta cel mai puternic brand personal din Romania. Faptul ca Mihaela pronunta orice fel de brand este un atuu imens pentru brandul reapectiv. Categoric. Eu cred ca pe mine m-a ajutat foarte mult faptul ca ea a dorit, lasand orice fel de prietenie la o parte, sa-mi poarte creatiile si asculte sfaturile. Repet insa..noi nu am colaborat inainte de a fi prietene..iar eu nu o consider prietena mea, ci familie.
5. Toate creatiile mele sunt realizate din materialele cele mai scumpe din fiecare gama. Folosesc cel mai scump modal, cea mai scumpa si frumoasa dantela etc. Eu fac haine pret a porter din materiale couture. Asa vad eu ceea ce creez. Asadar am fost in situatia in care nu am avut un business sanatos..asta pana acum vreo 6 luni, cand am considerat ca am nevoie de un management de fier care sa ma aduca cu picioarele pe pamant 🙂 si care sa duca acest business pe traiectoria de crestere accelerata pe care este acum :). Da, preturile sunt justificate. Da, califatea produselor este maxima. Da, merita.
Activitatea mea caritabila este una zilnica:)…la propriu.
Multumesc,
Cu drag,
Dana

7 comments on “Nevasta lu’…

  1. Buna Dana ! Chiar trebuia sa te justifici? Fie voia ta … Respect si iubire din partea mea.
    Love , Mara

  2. Mă bucur nespus ca ai răspuns la întrebări.
    Am intrat de multe ori pe blog in așteptarea lor. Am observat ca ai provocat o isterie la nivel național cu rochitele tale.. Insa vedetele nu se mai deosebesc unele de altele pt ca toate se îmbracă la fel, parca ar fi o uniforma. Eu nu zic ca este rău, insa m-as bucura sa vad le vad in creațiile tale in funcție de personalitate. De exemplu Mihaela Rădulescu se diferentiaza de celelalte prin faptul ca are un stil propriu, bine cultivat si dezvoltat, si știe foarte bine ce o pune in valoare si mai mult decât atât ii place sa se îmbrace cu creațiile tale unicat. ANdra.. Andra este o cântăreața foarte buna, o femeie frumoasa pe care ai reușit sa o transformi total din punct de vedere vestimentar. Insa am impresia de cate ori o vad ca este aceeasi, ca e prinsă intr-un joc cu aceleași tip de haine si in consecință alege același lucru. Imi lăsa pur si simplu impresia ca daca o lași sa-sialeaga singura hainele de scena sau de zi cu zi dintr-un dressing plin cu creații, altele de cat ale tale, ea nu știe ce sa aleagă. E prea mult Dana Budeanu, plus ca pe ea o vad chiar si pe linia Mihaelei RAdulescu. Spre deosebire de ANdra, ADela si Laura COsoi au un stil personal, bine definit, mai ies din creațiile tale si sunt in stare sa-si pună in valoare calitatile si in altceva.
    Este doar părerea mea…

  3. Revin sa mai citesc odată numerele 2 si 5 . E ceva rău in asta ? … Ce om minunat ! Nu mă mai satur si asta e bine .
    Love , Mara

  4. Da..eu cred ca imi cunosc foarte bine meseria. In clipa de fata sunt cu siguranta persoana care a reusit sa aduca “schimbarea” la fata a showbizz ului romanesc. Este normal ca persoanele are poarta in general rochii dintr o colectie ce se vrea unitara, sa para ca arata la fel. Doar par. Doua persoane ce poarta aceeasi rochie, nu vor arata niciodata asemnea. Niciodata. Este vorba despre atitudine. In alta ordine de idei, Andra trebuie sa fie mereu aceeasi. Aceasta este noua ei imagine, imagine cu care publicul trebuie sa o indentifice. Abordari de genul un nou clip, un nou look, un mou sezon, o noua culoare n cap nu voi avea niciodata. Sunt total gresite si nu arata decat o totala lipsa de profesionalism si informatie. Imaginea inseamna o constructie complexa, in care personalitatea si hainele se conpleteaza. Etc…

  5. Am mai învățat ceva …. Si tot învăț . Mă duc sa mă culc e tarziybsi la mine aici …. Departe
    Love , Mara

Comments are closed.