22 for you

Suntem pe 22 mai si din aceasta clipa lumea mea este a voastra. “22 for you” inseamna ca tot ceea ce este mai frumos din mine voi imparti cu voi, in fiecare zi. Am o echipa mare, formata numai din oameni plini de iubire si creativitate. Aici totul este posibil si nimic nu este prea mult. Orice vis devine realitate, tot ceea ce ganditi se intampla si fiecare traire se simte. Aici vorbim despre noi si despre cat de frumos vrem sa traim in fiecare zi. Nichita Stanescu spunea ca suntem ceea ce iubim. Eu spun ca suntem doar ceea ce iubim si nimic mai mult. Despre noi vorbeste doar frumosul pe care-l generam. Uratul nu vorbeste. Noi, cei care iubim, nu-l auzim. El nu ne cunoaste limba, vorbele, soaptele si visele. Uratul nu exista in lumea 22.
Sunt aici sa va arat cat de frumos va puteti visa realitatea. Nu traiti decat ceea ce alegeti sa simtiti. Universul vostru este voi si tot ceea ce alegeti sa faca parte din el. Nimeni nu va poate patrunde cu forta in el. Sunteti implinirea tuturor viselor voastre si atat.

De astazi doar visam ceea ce ne va fi realitate.

Dana

4 comments on “22 for you

  1. Cat mai multe aniversari …in data de 22 … voi fi mereu aici … voi fi bucuroasa sa fac parte din comunitatea 22foryou … promit !

Comments are closed.